Calciuminname              via voeding :

Zuivelproducten               (calcium mg /100 g)

Volle melk (UHT) : 120
Halfvolle melk : 117
Magere melk : 105

Groenten                         (calcium mg /100 g)

Broccoli : 87                        Rauwe Tomaat: 8

Meer info

Wittekoolsla met gemarineerde zalmblokjes

  • 4 mensen
  • 20 minuten
  • 60 minuten

Zie het recept

Broccolivelouté met ricotta

  • 4 mensen
  • 15 minuten
  • 20 minuten

Zie het recept

Cheesecake met passievrucht

  • 8 mensen
  • 20 minuten
  • 45 minuten

Zie het recept

Hartige taart met geitenkaas, courgette en tomaat

  • 4 mensen
  • 20 minuten
  • 35 minuten

Zie het recept

Gegratineerde pompoen met comté

  • 4 mensen
  • 20 minuten
  • 45 minuten

Zie het recept